Transport
door heel europa

Imtrans transporteert door heel Europa met een diversiteit aan vervoermiddelen, zoals bestelwagens, gesloten en open bakwagens, trailers en diepladers. Al onze transportmiddelen zijn gekeurd en voldoen aan de hoogste milieu-normen. Speciaal voor toeleveranciers van de petrochemie, industrie, scheepvaart, wegtransport en spoorwegen zijn onze transportmiddelen ADR uitgevoerd en leveren wij een 24/7 service.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Transport

Imtrans is bij uitstek de transporteur van hoogwaardige en kwalitatief duurzame goederen. Voor elk transport hebben wij het juiste transportmiddel. Zo beschikt Imtrans over bestelwagens, gesloten en open bakwagens, trailers en diepladers. Alle wagens zijn voorzien van laadklep of laadkraan.

Imtrans transport Imtrans transport

Imtrans transport voor o.a.

  • Petrochemie
  • Industrie
  • Scheepswerven
  • Wegtransport
  • Spoorwegen
  • Bouwbedrijven
  • Aannemers
  • Theaters
  • Musea
  • Projectinrichting

Speciaal transport

Voor het transport van goederen, die niet onderhevig mogen zijn aan weersinvloeden, en veelal met laadkraan geladen en gelost moeten worden, maken wij gebruik van afzetbare ‘schuifkappen’. Deze kunnen in een handomdraai van voor naar achter worden geschoven, of andersom. Deze schuifkappen worden geplaatst op een bakwagen, trailer of dieplader. Voor het transporteren van decorstukken beschikken wij over mega-trailers met maximale inwendige hoogte. Deze trailers zijn voorzien van een laadklep en een stuuras, zodat laden en lossen in de binnenstad geen probleem is.

G E V A A R L I J K E  S T O F F E N
Imtrans verzorgt ook het transport van gevaarlijke stoffen (ADR transport), zowel stukgoed als tanktransport. Imtrans is ISO en VCA gecertificeerd en heeft een eigen Veiligheidsadviseur. Ons materieel is speciaal ingericht en gekeurd en onze chauffeurs zijn volledig gekwalificeerd. Indien er voor het vervoeren, laden en/of lossen extra kennis en of vaardigheden benodigd zijn, bestaat de mogelijkheid om de chauffeur intern op te leiden.

Speciaal transport Speciaal transport

Flexibiliteit & Diversiteit

Vandaag plannen en morgen rijden of ad hoc van onze dienst gebruik maken? Voor Imtrans is dit eerder regel dan uitzondering. We voeren transporten uit voor de petrochemie, voor scheepswerven en voor tal van industriële ondernemingen. Maar ook in de wereld van interieurbetimmeringen, theater en musea zijn wij niet onbekend! Imtrans werkt ook voor bouwbedrijven en aannemers zoals het verzorgen van de volledige materieeldienst, van hoogwerkers tot kantoorunits.

Flexibel transport Flexibel transport
AD HOC transport AD HOC transport
24 uur per dag, 7 dagen per week

Imtrans levert speciaal voor toeleveranciers van de petrochemische industrie, scheepvaart, wegen en spoorwegen een 24/7 service.


AD HOC, MOEILIJK, KWETSBAAR TRANSPORT?
VOOR IMTRANS IS DAT DAGELIJKS WERK!