Ontruimingen

Imtrans heeft al 40 jaar ervaring in het uitvoeren van ontruimingen.
Dagelijks gaan wij op stap om voor diverse gerenommeerde deurwaarderskantoren en woningstichtingen woningen te ontruimen en de inboedel desgewenst af te voeren naar opslag of vuilstort.


Gehele ontruiming

 

Wij verzorgen het gehele traject; deur openen, woning ontruimen en inboedel afvoeren. Woning schoonmaken en desgewenst mutaties uitvoeren. Imtrans beschikt over ca.4000m3 opslagcapaciteit, verdeelt in verplaatsbare units van 10 t/m 30 m3 waar de inboedels opgeslagen kunnen worden. Momenteel voeren wij jaarlijks ca. 1000 ontruimingen uit in de regio Rijnmond.


Om het ontruimen soepel te laten verlopen beschikken wij over een modern en gevarieerd wagenpark; Verhuisliften, bestelwagens, verhuiswagens en een diversiteit aan container- en kraanwagens.


Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het inzetten van perskraakwagens waardoor, bij voldoende aanbod, de kosten voor de afvoer van inboedels naar vuilstort fors kunnen worden gereduceerd.

Meer dan alleen ontruimen

 

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het ontruimen van een woning, desgewenst leveren wij ook schoonmakers en schilders om de woning weer acceptabel en leefbaar op te leveren.


Kortom; Imtrans B.V. is al 75 jaar een degelijke en betrouwbare onderneming met een jonge geest. Wij denken graag met onze klanten mee om te allen tijde, naar ieders tevredenheid, een passende oplossing te vinden.


Aanvullende informatie kunt u vinden in onze brochure.


Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u hier contact met ons opnemen.

Online verhuiscalculator

Via onze online verhuiscalculator is het mogelijk om direct een offerte te krijgen voor uw verhuizing !

MEER BERICHTEN